Dispensing Lem UV & Mesin Curing

Katerangan pondok:

model: GDP-200s

Sadayana dina hiji mesin kalayan dispensing lem UV sareng sistem curing lampu LED anu gancang & kuat, panjang gelombang UV anu aman tiasa dipilih 365/385/395/405/415nm, ngalamar modul Kamera, BGA UV Encapsulants, LCD, TP Curing ... jsb. aplikasi rupa-rupa


Rincian produk

Tag produk

Fitur:

■ Sistem kami nawiskeun panyembuhan anu konsisten, gancang, sareng aman tina lem, palapis, sareng tinta LED (lightwell tunggal) anu tiasa diubaran.

■ kali cageur gancang antara 1-30 detik

■ Bangku-luhur méja shuttle

■ Standar kalawan méja tunggal nepi ka 300x300mm aréa kerja, Dual tabel mangrupa pilihan pikeun ngahemat waktos handing clearance nangtung customizable

■ Sistim curing LED sadia

■ Jarak lampu-ka-produk adjustable

■ Dikonpigurasikeun sareng lampu inténsitas tinggi anu nyayogikeun 100 dugi ka 2500mw / cm² pikeun aplikasi anu béda-béda

■ UV Aman sareng rentang UVA: 365/385/395/405/415nm

■ cooling hawa kapaksa & cooling cai chiller sadia

■ Robot jeung kontrol 3-sumbu

■ ditandaan CE

■ Program tés sampel gratis sayogi

AllinoneUV
36 (4)
36 (1)
47

spésifikasi:

Mun anjeun kabetot dina produk urang, mangga surélék ka Sales@jinke-tech.com

Modél

GDP-200s

Daérah gawé

200 x 200 mm

Payload tina sumbu Z

3 Kg, 10 kg (pilihan)

méja shuttle

Std tunggal, méja ganda - pilihan

Laju gerak X/Y, Z

Max. 500mm/s, 400mm/s

Program ngajar

Pajarkeun-pendant

Modeu nyetir

5 fase motor sareng sabuk sinkron

Resep

1000 grup

Repeatability

0,02 mm

palabuhan komunikasi

RS-232

inténsitas UV

Std 800mW/cm2, Disesuaikeun

Panjang gelombang LED

365/385/395/405/415nm

Niiskeun

Std gaya hawa, Cai chiller - pilihan

Sasayogian tanaga

220V 50Hz, 10A

Beurat

Kira-kira. 50 Kg

Tapak WxDxH

Kira-kira 420 x 480 x 650 mm


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami