Produk

  • PCBA Dust Cleaning Machine

    Mesin beberesih lebu PCBA

    Beberesih barang: rambut, serat, lebu ngalayang, kertas scraps, tambaga scraps ... jsb.

    Skenario aplikasi: ngagunakeun saméméh percetakan témpél solder PCB

    Produk aplikasi: dewan MB mobile-telepon, produk 5G, produk kalawan tegangan tinggi, frékuénsi luhur jeung syarat impedansi tinggi, éléktronika otomotif, produk sanggeus laser nyirian ... jsb.

  • JKTECH PLASMA Cleaning Machine

    JKTECH Plasma beberesih Mesin

    Beberesih permukaan plasma mangrupikeun prosés dimana najis sareng rereged tina permukaan sampel dipiceun ku nyiptakeun plasma énergi tinggi tina partikel gas, éta dirarancang pikeun sababaraha aplikasi sapertos beberesih permukaan, sterilisasi permukaan, aktivasina permukaan, parobahan énergi permukaan, préparasi permukaan pikeun beungkeutan sareng adhesion, modifikasi kimia permukaan.

  • UV Glue Dispensing & Curing Machine

    Dispensing Lem UV & Mesin Curing

    model: GDP-200s

    Sadayana dina hiji mesin kalayan dispensing lem UV sareng sistem curing lampu LED anu gancang & kuat, panjang gelombang UV anu aman tiasa dipilih 365/385/395/405/415nm, ngalamar modul Kamera, BGA UV Encapsulants, LCD, TP Curing ... jsb. aplikasi rupa-rupa

  • JKTECH Laser Ball Jetting Machine

    JKTECH Laser Ball Jetting Mesin

    Laser Ball Jetting Mesin nyaéta mesin pikeun otomatis soldering laser sequential, catering ka rupa-rupa alat microelectronic béda, utamana dedicated kanggo modul kaméra, sensor, speaker TWS jeung alat optik.

    Sistim nu sanggup posisi jeung reflow bal solder kalayan diaméter antara 300 µm jeung 2000 µm, speed soldering nyaeta ngeunaan 3 ~ 5 bal per detik.

    Larapkeun kana bal soldering produk kayaning Modul kaméra, BGA ulang balling, wafers, produk optoeléktronik, sensor, speaker TWS, FPC ka pcb kaku ... jsb.

  • JKTECH Laser Plastic Welding System

    JKTECH Sistim las palastik laser

    las palastik laser mindeng disebut las ngaliwatan-transmisi, palastik las laser cleaner, aman, leuwih akurat tur leuwih repeatable ti métode leuwih tradisional las komponén palastik lianna;

    Laser palastik las nyaéta prosés beungkeutan palastik ngagunakeun fokus laser radiasi las dua jenis thermoplastics kalawan karana, laser ngaliwatan bagian transparan sarta bagian absorptive bakal dipanaskeun, bagian absorptive ngarobah laser kana panas, panas konduktor sakuliah panganteur pikeun ngalembereh. duanana bagian.

  • JKTECH Diamond Wire Saw Machine

    JKTECH Inten Kawat Saw Mesin

    Inten Kawat Saw Mesin dikembangkeun ku parusahaan urang bisa dilarapkeun ka sagala rupa bahan motong, kayaning PCB, PCBA, keramik, plastik, kaca, logam, mineral, beton jeung batu, pikeun motong precision. Khususna, motong komponén diwangun ku rupa-rupa bahan.

  • JKTECH Automatic V-Cutting Machine

    JKTECH Otomatis V-motong Mesin

    Modél: VCUT860INL

    Mesin V-nyetak otomatis ngalamar ka de-panel PCBAs kalawan desain V-nyetak, mesin ieu bisa de-panel nu PCBAs kalawan "cross" desain v-nyetak, euweuh operator diperlukeun, nyimpen count sirah.

    Éta mangrupikeun efisiensi High, precision High sareng solusi otomatis murah.

  • Mini UV LED curing Machine

    Mini UV LED Mesin curing

    model: UV200INL

    Bangku-luhur conveyors diwangun ku sabuk bolong pindah anu ngaliwatan wewengkon chamber kalawan lampu curing dipasang di luhur atawa samping pikeun curing komponén gancang, bisa dilengkepan bohlam halida logam baku (gelombang panjang) atawa lampu LED, nurutkeun throughput prosés jeung lem UV. syarat curing, bisa ngonpigurasi kalawan hiji, dua, atawa opat UV atawa LED lampu caah, atawa Pergaulan jenis lampu pikeun nampung rupa-rupa aplikasi curing.

  • JKTECH Solder Dross Recovery Machine SD800

    JKTECH Solder Dros Pamulihan Mesin SD800

    Modél: SD800

    Ieu equates ka réduksi dina pamakéan solder anjeun nepi ka 50% pikeun jumlah sarua produksi, laju separation alloy nepi ka 98%, desain ékonomi jeung tapak suku leutik tur gampang diangkut; operasi offline tanpa lebu, jatah recovery High,hikapasitas gh.

  • JKTECH Solder Dross Recovery Machine SD10MS

    JKTECH Solder Dros Pamulihan Mesin SD10MS

    Model: SD10MS

    Ieu equates ka réduksi dina pamakéan solder anjeun nepi ka 50% pikeun jumlah sarua produksi, laju separation alloy nepi ka 98%, desain ékonomi jeung tapak suku leutik tur gampang diangkut; operasi offline tanpa lebu, jatah recovery High, kapasitas sedeng.

  • JKTECH Solder Dross Recovery Machine SD09F

    JKTECH Solder Dros Pamulihan Mesin SD09F

    Model: SD09F

    Ieu equates ka réduksi dina pamakéan solder anjeun nepi ka 50% pikeun jumlah sarua produksi, laju separation alloy nepi ka 98%, desain ékonomi jeung tapak suku leutik tur gampang diangkut; operasi offline tanpa lebu, jatah recovery High, kapasitas sedeng.

  • JKTECH UV Spot Curing System

    JKTECH UV Spot Curing System

    Modél Controller: SpotUV

    Sistim curing titik UV LED delivers énergi curing dioptimalkeun ka lokasi pisan tepat, bisa dipaké sacara manual ku operator dina sistem bangku-luhur atanapi integrasi kana-speed tinggi garis assembly otomatis; ilaharna nyageurkeun elém sareng palapis anu tiasa diubaran lampu LED dina 1 dugi ka 10 detik