Dispensing UV Lem & Curing Mesin AIO

  • UV Glue Dispensing & Curing Machine

    Dispensing Lem UV & Mesin Curing

    model: GDP-200s

    Sadayana dina hiji mesin kalayan dispensing lem UV sareng sistem curing lampu LED anu gancang & kuat, panjang gelombang UV anu aman tiasa dipilih 365/385/395/405/415nm, ngalamar modul Kamera, BGA UV Encapsulants, LCD, TP Curing ... jsb. aplikasi rupa-rupa