Mini UV LED Mesin curing

Katerangan pondok:

model: UV200INL

Bangku-luhur conveyors diwangun ku sabuk bolong pindah anu ngaliwatan wewengkon chamber kalawan lampu curing dipasang di luhur atawa samping pikeun curing komponén gancang, bisa dilengkepan bohlam halida logam baku (gelombang panjang) atawa lampu LED, nurutkeun throughput prosés jeung lem UV. syarat curing, bisa ngonpigurasi kalawan hiji, dua, atawa opat UV atawa LED lampu caah, atawa Pergaulan jenis lampu pikeun nampung rupa-rupa aplikasi curing.


Rincian produk

Tag produk

Fitur:

■ Sistem kami nawiskeun panyembuhan anu konsisten, gancang, sareng aman pikeun napel, palapis sareng tinta anu tiasa diubaran UV sareng LED.

■ kali cageur gancang antara 1-30 detik

■ Bangku-luhur conveyor

■ lebar conveyor customizable nepi ka 550mm

■ speed sabuk conveyor: 0.3 ~ 3.0m / mnt

■ clearance nangtung customizable

■ lampu UV halida logam Tradisional jeung sistem curing LED sadia tur selectable

■ Jarak lampu-ka-sabuk adjustable

■ Dikonpigurasikeun sareng lampu inténsitas tinggi anu nyayogikeun 100 dugi ka 2500mw / cm² pikeun nampung rupa-rupa aplikasi curing

Camera module curing

Curing modul kaméra

Medical curing

Pangobatan médis

BGA UV encapsulants

palapis UV PCBA

Electronic digarette

roko éléktronik

Sumber lampu:

■ LED: 365/385/395/405nm

■ Metal halida atawa lampu raksa: UVA, UVB, UVC

■ Suhu hawa dina chamber mesin nyaeta <50°C

■ cooling hawa kapaksa & cooling cai chiller sadia

■ shielding UV lengkep

■ Program tés sampel gratis sayogi

PCBA coating
WAVE LENGTH

spésifikasi:

Mun anjeun kabetot dina produk urang, mangga surélék ka Sales@jinke-tech.com

Modél UV200INL
Jenis mesin Bangku-luhureun
lebar conveyor 200mm, Customizable
Ngadalikeun HMI + Kancing
Jenis conveyor bolong logam / sabuk Teflon / sabuk ESD
Laju conveyor 0,3 ~ 3,0m / mnt adjustable
Sumber lampu Std LED, logam raksa (opsional)
Panjang gelombang LED 365/385/395/405nm dipilih
Inténsitas UV LED Std 800mW/cm2, Disesuaikeun
Niiskeun Std gaya hawa, Cai chiller - pilihan
Sasayogian tanaga 220V 50Hz, 10A
Beurat Kira-kira. 50 Kg
Tapak LxWxH Kira-kira 1000 x 600 x 600mm

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk