Solder Dros Pamulihan

  • JKTECH Solder Dross Recovery Machine SD800

    JKTECH Solder Dros Pamulihan Mesin SD800

    Modél: SD800

    Ieu equates ka réduksi dina pamakéan solder anjeun nepi ka 50% pikeun jumlah sarua produksi, laju separation alloy nepi ka 98%, desain ékonomi jeung tapak suku leutik tur gampang diangkut; operasi offline tanpa lebu, jatah recovery High,hikapasitas gh.

  • JKTECH Solder Dross Recovery Machine SD10MS

    JKTECH Solder Dros Pamulihan Mesin SD10MS

    Model: SD10MS

    Ieu equates ka réduksi dina pamakéan solder anjeun nepi ka 50% pikeun jumlah sarua produksi, laju separation alloy nepi ka 98%, desain ékonomi jeung tapak suku leutik tur gampang diangkut; operasi offline tanpa lebu, jatah recovery High, kapasitas sedeng.

  • JKTECH Solder Dross Recovery Machine SD09F

    JKTECH Solder Dros Pamulihan Mesin SD09F

    Model: SD09F

    Ieu equates ka réduksi dina pamakéan solder anjeun nepi ka 50% pikeun jumlah sarua produksi, laju separation alloy nepi ka 98%, desain ékonomi jeung tapak suku leutik tur gampang diangkut; operasi offline tanpa lebu, jatah recovery High, kapasitas sedeng.