JKTECH Solder Dros Pamulihan Mesin SD09F

Katerangan pondok:

Model: SD09F

Ieu equates ka réduksi dina pamakéan solder anjeun nepi ka 50% pikeun jumlah sarua produksi, laju separation alloy nepi ka 98%, desain ékonomi jeung tapak suku leutik tur gampang diangkut; operasi offline tanpa lebu, jatah recovery High, kapasitas sedeng.


Rincian produk

Tag produk

Fitur:

■ Ieu separation fisik murni tanpa ngagunakeun sagala bahan kimia.

■ Laju pamisahan alloy tin nepi ka 98%.

■ The solder bar didaur bisa langsung dipaké pikeun gelombang soldering.

■ Compact dina ukuran, kabéh stainless steel sarta gampang pikeun mulasara.

■ Dipaténkeun campur kode jeung sistem separation pikeun efisiensi separation ningkat.

■ Solder pot dijieunna tina korosi resisting bahan ss 316L kalawan boga hirup layanan panjang.

■ Unit ngagunakeun "U" bentukna manaskeun katutupan matak plat pemanasan beusi, nu bakal nyingkahan deformasi.

■ OMRON hawa controller sarta relay SSR mastikeun kontrol hawa akurat tur hirup layanan panjang.

■ Mesin bakal alarem nalika solder dipisahkeun aya dina kabin jeung ngahontal volume pinuh, ieu nunjukkeun ka ngurangan solder nu.

SD09F-COST SAVING

■ Mesin ieu dilengkepan 2 sét baki molding, nu merenah pikeun ngabentuk solder bar.

■ Reclaim kapasitas nyaeta ngeunaan 6KG / Hr, éta bisa study di jero gelombang mesin soldering salaku mesin inline.

■ Lebu oksida timah anu dipisahkeun bakal dikumpulkeun dina kotak anu misah, pikeun gampang dibuang.

■ Aset payback perioda <6 bulan.

■ CE nyaeta pilihan jeung sadia.

■ 13 taun R & D jeung jualan di WW.

spésifikasi:

Lamun museurkeun produk urang, mangga surélék ka Sales@jinke-tech.com

Modél

SD800

SD10MS

SD09F

Sasayogian tanaga

3P 4¢ 380V @50HZ

1 fase 220v @ 50HZ

1 fase 220v @ 50HZ

Daya Nyambung

5,8KW

4,5KW

2KW

Daya Ngajalankeun Normal

1,8KW

1,5KW

1.0KW

Kapasitas Timah Bawah Zona Pergaulan

100 Kg

70 Kg

10 Kg

Waktu Pemanasan

60 mnt

60 mnt

50 mnt

Sistem Kontrol

HMI+PID

PID + Tombol

PID + Tombol

Reclaim Kamampuh

30 Kg/Jam.

15 Kg/Jam.

6 Kg/Jam.

Solder Bar Molding Dulang

Ngabentuk otomatis

2 EA

2 EA

Beurat Net Approx.

500Kg

110 Kg

45 Kg

Ukuran (L x W x H mm)

1800x1050x1600

680 x 850 x 1050

500x250x650

140x330x390


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk