JKTECH Solder Dros Pamulihan Mesin SD800

Katerangan pondok:

Modél: SD800

Ieu equates ka réduksi dina pamakéan solder anjeun nepi ka 50% pikeun jumlah sarua produksi, laju separation alloy nepi ka 98%, desain ékonomi jeung tapak suku leutik tur gampang diangkut; operasi offline tanpa lebu, jatah recovery High,hikapasitas gh.


Rincian produk

Tag produk

Fitur:

■ Separation fisik murni tanpa ngagunakeun bahan kimia nanaon.

■ Laju pamisahan alloy tin nepi ka 98%.

■ The solder bar didaur bisa langsung dipaké pikeun gelombang soldering.

■ Compact dina ukuran, kabéh stainless steel sarta gampang pikeun mulasara.

■ Dipaténkeun campur kode jeung sistem separation pikeun efisiensi separation ningkat.

■ Solder pot dijieunna tina korosi resisting bahan ss 316L kalawan boga hirup layanan panjang.

■ Unit ngagunakeun "U" bentukna manaskeun katutupan matak plat pemanasan beusi, nu bakal nyingkahan deformasi.

■ OMRON hawa controller sarta relay SSR mastikeun kontrol hawa akurat tur hirup layanan panjang.

■ HMI+ Tkontrol layar aduh, gampang pikeun beroperasi jeung kontrol prosés.

SD800-COST SAVING

■ Mesin bakal ngaleupaskeun solder sareng ngabentuk bar solder sacara otomatis nalika solder dipisahkeun aya dina kabin sareng ngahontal volume pinuh

■ kapasitas reclaim hourly nyaeta ngeunaan 30 ~ 50Kg solder dross.

■ Mesin dilengkepan conveyor baki molding otomatis, unggal bar solder beurat ngeunaan 1kg nu merenah pikeun ngagunakeun.

■ Dipisahkeun timah oksida lebu bakal ngumpulkeun dina kotak misah, pikeun pembuangan gampang;

■ periode payback asset pondok.

■ CE nyaeta pilihan jeung sadia.

■ 13 taun R & D jeung jualan di WW.

spésifikasi:

Lamun museurkeun produk urang, mangga surélék ka Sales@jinke-tech.com

Modél

SD800

SD10MS

SD09F

Sasayogian tanaga

3P 4¢ 380V @50HZ

1 fase 220v @ 50HZ

1 fase 220v @ 50HZ

Daya Nyambung

5,8KW

4,5KW

2KW

Daya Ngajalankeun Normal

1,8KW

1,5KW

1.0KW

Kapasitas Timah Bawah Zona Pergaulan

100 Kg

70 Kg

10 Kg

Waktu Pemanasan

60 mnt

60 mnt

50 mnt

Sistem Kontrol

HMI+PID

PID + Tombol

PID + Tombol

Reclaim Kamampuh

30 Kg/Jam.

15 Kg/Jam.

6 Kg/Jam.

Solder Bar Molding Dulang

Ngabentuk otomatis

2 EA

2 EA

Beurat Net Approx.

500Kg

110 Kg

45 Kg

Ukuran (L x W x H mm)

1800x1050x1600

680 x 850 x 1050

500x250x650

140x330x390


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk