JKTECH FPC maot Mesin motong

Katerangan pondok:

Mesin Pamotongan Paeh ngalamar ka de-panel pcb kaku, pcb fleksibel (FPC), pcb kaku-fléksibel (papan kombinasi) kalayan efisiensi High, High akurasi jeung Biaya investasi Low.


Rincian produk

Tag produk

Fitur:

■ Compact dina ukuran jeung gelar luhur ti automation, panganteur mesin Asasi Manusa, basajan pikeun beroperasi.

■ Layar noel sareng tampilan basa bilingual: Cina & Inggris tiasa dipilih.

■ Mesin standar sareng hiji méja shuttle sareng hiji punching sirah, éta tiasa disaluyukeun janten sarat UPH produksi Dual Shuttles & Dual Heads.

■ Dilengkepan curtains lampu kaamanan di lawang, ngajaga kaamanan Manusa.

■ Ieu bisa nyambung jeung cooperate jeung nyokot & Nempatkeun robot tinimbang operator pikeun nempatkeun & nyokot off dewan ti fixture Die, nyimpen H/Cs.

■ The paeh fixture dijieunna tina baja husus, kalawan precision tinggi na panjang hirup-bentang.

■ Maks. 10 Ton gaya punching, minimal stress mékanis dina komponén SMT salila gawé sarta Ngahindarkeun nyieun creaks on sendi solder sarta pegat komponén sénsitip.

■ mesin baku dirancang kalayan motor servo; Solusi hidrolik tiasa ditawar.

■ CE nyaeta pilihan.

Die cutting machine

mesin baku dirancang kalayan motor servo; Solusi hidrolik tiasa ditawar.

CE nyaéta pilihan.

spésifikasi: Lamun museurkeun produk urang, mangga surélék ka Sales@jinke-tech.com

spésifikasi:

Mun anjeun kabetot dina produk urang, mangga surélék ka Sales@jinke-tech.com

Modél

JK-D-10TSSS

JK-D-10TSDD

JK-S-10TSSS

JK-S-10TSDD

Mgaya nyeri

Desktop

Desktop

Mandiri

Mandiri

Sistem kontrol

HMI+PLC

HMI+PLC

HMI+PLC

HMI+PLC

Dkaulinan

Taduh-panel

Taduh-panel

Taduh-panel

Taduh-panel

Basa

Chinese / Inggris

Chinese / Inggris

Chinese / Inggris

Chinese / Inggris

Max. maksakeun

10 ton

10 ton

10 ton

10 ton

Fgenerator orce

Smotor ervo

Smotor ervo

Smotor ervo

Smotor ervo

Sméja huttle

Single

Ganda

Single

Ganda

Pukulan sirah

80 mm

80 mm

80 mm

80 mm

Akurasi

+/- 0,05 mm

+/- 0,05 mm

+/- 0,05 mm

+/- 0,05 mm

Daérah gawé

std350x250mm

std350x250mm

std350x250mm

std350x250mm

Psirah unching No.

Single

Dual

Single

Ganda

Sasayogian tanaga

AV200-240V 50/60HZ

AV200-240V 50/60HZ

AV200-240V 50/60HZ

AV200-240V 50/60HZ

kakuatan disambungkeun

300W

500W

300W

500W

Beurat bersih

300Kg

500Kg

400Kg

600Kg

Tapak (LWxH mm)

600x700x1250

1000x700x1250

600x700x1450

1000x700x1450

Modél

JK-D-10TSSS

JK-D-10TSDD

JK-S-10TSSS

JK-S-10TSDD

Mgaya nyeri

Desktop

Desktop

Mandiri

Mandiri

Sistem kontrol

HMI+PLC

HMI+PLC

HMI+PLC

HMI+PLC

Dkaulinan

Taduh-panel

Taduh-panel

Taduh-panel

Taduh-panel

Basa

Chinese / Inggris

Chinese / Inggris

Chinese / Inggris

Chinese / Inggris

Max. maksakeun

10 ton

10 ton

10 ton

10 ton

Fgenerator orce

Smotor ervo

Smotor ervo

Smotor ervo

Smotor ervo

Sméja huttle

Single

Ganda

Single

Ganda

Pukulan sirah

80 mm

80 mm

80 mm

80 mm

Akurasi

+/- 0,05 mm

+/- 0,05 mm

+/- 0,05 mm

+/- 0,05 mm

Daérah gawé

std350x250mm

std350x250mm

std350x250mm

std350x250mm

Psirah unching No.

Single

Dual

Single

Ganda

Sasayogian tanaga

AV200-240V 50/60HZ

AV200-240V 50/60HZ

AV200-240V 50/60HZ

AV200-240V 50/60HZ

kakuatan disambungkeun

300W

500W

300W

500W

Beurat bersih

300Kg

500Kg

400Kg

600Kg

Tapak (LWxH mm)

600x700x1250

1000x700x1250

600x700x1450

1000x700x1450

 

video:

Inpormasi anu dipikabutuh pikeun fabrikasi Produk Die:

■ sampel produk

■ CAD gambar

■ PCB Gerber (teu perlu lapisan jero)

■ gambar 3D

■ syarat produksi

Cooperation with a robot

Gawé babarengan jeung nyokot & nempatkeun Robot

Die

panel produk & motong paeh


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk