Taros Kami

pausahaan: Shenzhen JKTech Téhnologi Co., Ltd.

Jam: Senén-Jumaah: 9am ka 6pm Saptu, Minggu: Ditutup

Surélék: sales@jinke-tech.com

Jumlah / WeChat: + 86-186-6696-9540

Alamat: Lantai 3, Gedong E, Taman Industri Kreatif QiXing, Kacamatan FuYong, Kacamatan BaoAn, Shenzhen, RRC.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami