JKTECH Otomatis V-motong Mesin

Katerangan pondok:

Modél: VCUT860INL

Mesin V-nyetak otomatis ngalamar ka de-panel PCBAs kalawan desain V-nyetak, mesin ieu bisa de-panel nu PCBAs kalawan "cross" desain v-nyetak, euweuh operator diperlukeun, nyimpen count sirah.

Éta mangrupikeun efisiensi High, precision High sareng solusi otomatis murah.


Rincian produk

Tag produk

Fitur:

■ Ukuran anu kompak kalayan tingkat otomatisasi anu luhur, antarmuka HMI, stepping & motor servo nyetir, gampang dioperasikeun

■ De-panel dina hiji waktu pikeun desain PCBAs kalawan cross v-nyetak

■ Operasi layar rampa, robah modularized leuwih, gampang pikeun pangropéa

■ Dilengkepan sensor optik jero pikeun mastikeun aman manusa

■ Desain sabeulah unik & patén kalayan umur panjang sareng motong akurasi tinggi

■ Desain multi-wilah, ngaleutikan stress mékanis dina komponén SMT, Ngahindarkeun nyieun creaks on sendi solder sarta pegat komponén sénsitip

■ Standar port komunikasi SMEMA, nyambung ka PCBA loader na unloader, bisa jadi mesin inline pinuh otomatis.

■ Pembersih lebu vakum tiasa dipilih

■ CE geus sadia

■ FOC. Tés sampel

inline v-cutter

spésifikasi:

Mun anjeun kabetot dina produk urang, mangga surélék ka Sales@jinke-tech.com

Modél

VCUT860INL

Ngaran

Otomatis V-motong Mesin

Ukuran modul sabeulah 1st

ϕ80mm×12mm×3mm @ 2~3pcs

Ukuran modul sabeulah 2nd

ϕ80mm×12mm×3mm -Customizable

Ukuran sabeulah lempeng Bottom

L356 * 45 * 3mm

Bahan sabeulah

STEEL maot husus

Merk sabeulah

Std: buatan Cina, CAB (opsional)

Umur sabeulah

Std: 1 juta kali; CAB: 2 juta kali

ketebalan PCB

0,5-3,0 mm

Ukuran PCB (L/W mm)

Min.5/5-Max.350/300

Modeu didorong

Stepping motor, Servo motor (opsional)

Laju motong

Rentang 300mm-500mm / s

Sistem kontrol

PLC + HMI

Resep

100 Grup

Sasayogian tanaga

1 fase 220V 50hz

suplai hawa

4~6 kgf

Beurat

350 kg

Tapak L/W/H

Kira-kira. 1360 mm × 800 mm × 1100 mm

 

Sampel dewan:

cutting flow
pcb board
IMG_20210121_110418

Prosés de-panel:

Process

Pidéo:

tapak suku:


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami