Tentang Kami

us

Perusahaan Kami

Shenzhen JKTech Technology Co., Ltd. diasupkeun dina taun 2014; Kantor HQ nyaétallokasina di Kota Shenzhen, Cina. Diadegkeun ku para ahli senior sareng pangalaman langkung ti 15 taun dina industri perakitan SMT.

Tujuan utami urang tetep difokuskeun kana alat produksi anu épéktip sareng téknologi pangaweruh pikeun konsumén urang dina industri manufaktur SMT, kami komitmen pikeun nyayogikeun solusi anu paling kompetitif di industri.

Usaha utama kami nyaéta nyayogikeun sareng nyayogikeun solusi standar SMT & mesin perakitan éléktronik sareng alat, such sakumaha Laser bola solder jetting, UV curing, PCBA de-panel jeung mesin beberesih PCBA; Meanwhile kami ogé nyadiakeun solusi ngaropéa pikeun aplikasi unik tur kaperluan customer.

Perusahaan parantos aktip ngamajukeun strategi pangwangunan internasional. kalawan téhnologi profésional urang jeung pangalaman pikeun ngadegkeun hubungan deukeut jeung mitra lokal di sakuliah dunya, layanan profésional salaku jaminan na nangtung dina garis kalawan prinsip win-win kauntungan silih, urang nyieun nilai gede pikeun konsumén.

Kami reueus meunang reputasi alus teuing pikeun produk kualitas luhur urang, harga kalapa, pangiriman on-waktu jeung jasa dedicated sarta rojongan gancang yén kami geus nyadiakeun ka konsumén urang.

hdr

Misi perusahaan kami nyaéta pikeun

 Fokus kana titik nyeri sareng tantangan konsumén industri SMT;

 Nyadiakeun solusi sareng jasa anu paling kompetitif;

 Nyiptakeun nilai anu ningkatkeun daya saing palanggan;

 Téknologi inovatif nawiskeun dunya solusi;

Naha Pilih AS

※ sumberdaya terpadu kalayan sertifikasi CE;

 10+ taun pangalaman SMT;

 harga handap & kualitas luhur;

 prosés manajemén kualitas éféktif;

 Paling ongkos-éféktif produk jeung jasa;

Pangiriman sareng jasa

 uji sampel FOC;

 Tim jasa saatos-jualan profésional;

 Ngabales ajakan dina 1 jam;

 Solusi awal dina 24 jam;

konsumén hargana

https://www.Flex.com
https://www.boe.com
https://belfuse.com/power-solutions
https://www.szhittech.com/
https://www.ramaxel.com
https://www.tatfook.com
page-06
page-07
page-08
page-09
page-10
page-11