Tentang Kami

JKTech

Shenzhen JKTech Technology Co., Ltd. diasupkeun dina taun 2014; Kantor HQ nyaétallokasina di Kota Shenzhen, Cina. Diadegkeun ku para ahli senior sareng pangalaman langkung ti 10 taun dina industri perakitan SMT.

Tujuan utami urang tetep difokuskeun kana alat produksi anu épéktip sareng téknologi pangaweruh pikeun konsumén urang dina industri manufaktur SMT, kami komitmen pikeun nyayogikeun solusi anu paling kompetitif di industri.

Kauntungan

  • Always puts the quality at the first place and strictly supervise the product quality of every process.

    Kualitas

    Salawasna nempatkeun kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawas kualitas produk unggal prosés.
  • Our Factory has grown into a Premier ISO9001:2008 Certified manufacturer of High quality, Cost-Effective products

    Sertipikat

    Pabrik kami geus tumuwuh jadi Premier ISO9001: 2008 produsén Certified sahiji kualitas High, Cost-éféktif produk
  • Meanwhile we also provided customized solution for unique applications and customer needs.

    Produsén

    Samentara éta kami ogé nyayogikeun solusi khusus pikeun aplikasi unik sareng kabutuhan palanggan.

Produk panganyarna